Alla inlägg den 28 januari 2008

Av Andreas - 28 januari 2008 09:04

Ja, vad säger man..... Vi leder med 4-2 och tappar till förlust med 7-4. Vi inleder som vanligt svagt och ligger under med 2-0 efter bara ett par minuter mot ett hel taggat Finspång. Vi får ordning på bitarna och avslutar perioden starkt och går till pausvila med en 3-2 ledning. I den andra perioden spelar vi bättre och ligger bättre i positionerna, vi går upp till en rättvis 4-2 ledning. Men innan perioden är över har vi tappat ledningen och det är lika 4-4 inför sista perioden. Väldigt slarvigt då det känns som att vi borde leda efter två perioder! I den 3:e perioden, som brukar vara våran bästa period, så tappar vi helt. Det känns som att den riktiga viljan att vinna inte riktigt finns där? Det är däremot något som Finspång har gott om, och vinner tillslut med 7-4 efter att det sista målet gjorts i öppen kasse. Just viljan och energin att vinna är något som verkar saknas i dagens match hos oss. Möjligt att jag har fel? Men vi måste hålla motivationen och viljan att vinna uppe dom sista omgångarna av årets serie. Hade vi bara haft hälften av den krigarinställning som vi hade mot Caperio/Täby i DM, så tror jag faktiskt att resultatet hade kunnat vara ett annat mot Finspång. Men, det är bara att gratulera Finspång till en väl genomförd match och 3 poäng.


Vill också passa på att berömma Finspångs matcharangemang. Det är något som verkligen håller hög klass! Allting känns väldigt proffsigt.


Ja, mina tips i helgen var väl sådär..... Älvsjö vann mot GAIK som förutspått, T/T vann mot Sundsvall som jag trodde. Lillån förlorade hemma mot Handen, där var jag helt fel ute! Ackers lyckades inte rå på Skoghall, kanske lite mer väntat, men jag trodde ändå lite på Ackers.


Västerås och Örebro tog varsin klar seger i helgen, och det är seriens två klart bästa lag. Jag tror, som jag sagt sedan länge, att Västerås vinner serien. Känns kul att vi har båda lagen kvar att möta, hoppas att vi kan visa att vi är ett bra lag!


Ha det bra!!

Ovido - Quiz & Flashcards