Alla inlägg den 16 januari 2008

Av Andreas - 16 januari 2008 09:08

* Då är det dags för fler förändringar i våran trupp. Forwarden Viktor Wendell har begärt att få bli utlånad till Div.3 klubben Bele/Barkarby, något som Hässelby inte kommer att ställa sig ivägen för. Till Bele/Barkarby är ju som bekant redan forwarden Jan Hajdus utlånad, och han kommer att spela i Bele/Barkarby resten av säsongen efter ett gemensamt beslut tillsammans med Hässelbys ledning.


* Vi riskerar även att tappa våran back och lagkapten Joel Ekdal för utlåning till Järfälla Spiders i SSL. Joel åkte direkt efter matchen mot Gaik i Söndags på en 2 veckors Thailands resa, men har meddelat att han är intresserad av att avsluta säsongen i Järfälla. Återstår att se om klubbarna kommer överens. Återkommer med ett besked så fort beslut är taget.


* Nu har man gått och småmyst hela veckan efter matchen mot Gaik, 3 kassar från min klubba mot klubben som jag representerade förra säsongen, inte helt dumt..... Men nu är det slut med "mysandet" och fullt fokus läggs på matchen mot Karlstad på Lördag. Har en känsla av att Karlstad är rejält revansch sugna efter att vi piskade till dom ordentligt borta i Karlstad förra gången vi möttes, 7-3 blev segersiffrorna då. Vi kommer att möta ett riktigt bra lag, men man ska inte glömma att vi kommer till matchen med 3 raka segrar(varav 2st i sudden) och vi känns ordentligt stärkta av senaste helgens suddenvinster.


* Ska bli intressant att se vad det kan bli för förändringar i SSL-lagens trupper nu när det bara är ett par veckor kvar tills "fönstret" stänger. Falun har ju redan gjort klart med Ö-viks forward Fredrik Alterlind, en riktigt bra värvning kan jag skriva under på efter att ha mött Alterlind förra säsongen. Han är riktigt bra! Tror att det kommer att lånas ut spelare både upp till SSL och ner till Div 1......


* Som enväldig domare har jag kommit fram till att det blev oavgjort i tipstävlingen mellan mig och Robin Avellan. 3-3 blev resultatet, där man väl kan påpeka att Robin låg närmast segern efter att Västerås slagit in segermålet(7-6) mot Finspång med 4 sekunder kvar att spela. Robin hade kryss i den matchen.....


* Vill bara passa på att påpeka vilken fantastisk flickvän man har, jag kommer allt som oftast hem från jobbet till dukat matbord. I måndags kom man hem till en dukad tacomiddag, världsklass!


* Helgen som kommer ska jag passa på att umgås med min familj så mycket som möjligt. Blev ju inte allt för mycket av den varan i helgen när man hade 2 matcher, och en konferens på Lördagen. Så det blir till att "lattja" med mina barn Måns och Smilla en hel del till helgen, ska bli kul.


* Kollade underbara Juve igår kväll. 5-3 seger i Italienska Cupen mot Empoli, och Inter väntar i kvartsfinal. Forza Juve! 


Nu ska det arbetas igen, mer kommer senare.....


Ha det bra!



Ovido - Quiz & Flashcards