Alla inlägg den 23 januari 2008

Av Andreas - 23 januari 2008 22:29

Nyss hemkommen från en underbar seger mot Caperio/Täby, 5-4. Sista målet i gammal god vana inslaget när klockan stod på 19.59


Hela laget ska ha stort beröm för insatsen! Vi leder efter första perioden med 3-0 och gör en mycket bra period. C/T spelarna verkar inte alls vara inställda på match. En kontrollerad period från våran sida med mycket bra anfallsspel och snabba spelvändningar.


Andra perioden är lika dålig som den första är bra från våran sida. C/T stressar sönder oss och hämtar upp till 3-2. Vi förlorar skotten i andra perioden med 9-2, och vi ska tacka Johan Ekdahl i målet som gör en mycket bra match!


I den sista perioden tar vi ledningen med 4-2, och vi spelar med lite större kyla än vad vi gjorde i den andra perioden där vi blev alldeles för rädda för C/T spelarna. C/T hämtar tillslut ikapp underläget, 4-4 målet inprickat med endast 4min kvar att spela, tungt! Men så får vi en spelvändning i slutsekunderna och en av matchens stora profiler Wille Vinamäki prickar in segermålet 19.59, och tro det eller ej så är faktiskt framspelningen från mig!


En grymt rolig seger inför mycket folk i Hässelbyhallen. Kul också att C/T faktiskt kommer med i stort sett ordinarie lag förutom Joppe Nothèn som var hemma och sjuk. Jag har en kuslig vana att göra poäng mot mina tidigare klubbar, idag är jag riktigt stolt över att göra 3 kassar på landslagsmålvakten Daniel Ramsin. Jag skulle kunna nämna så många spelare i vårat lag denna kväll att det skulle ta hela natten. Därför är det bara att säga att jag är otroligt imponerad av samtliga spelare i vårat lag denna kväll!! 


Nu ska jag bara njuta av den här segern!!!


God natt!

Av Andreas - 23 januari 2008 13:22

Ikväll är det DM-Semi mot Caperio/Täby i Hässelbyhallen kl: 19.45 Vinnaren i denna match får spela DM-Final mot antingen Älvsjö(div 1) eller Balrog(SSL). Den semifinalen avgörs nästa Onsdag 30/1. Finalen i DM spelas som vanligt i Eriksdalshallen och datumet för finalen är den 6:e Februari.


Vi möter ikväll ett C/T som kommer från en riktigt stark seger mot AIK i måndags. En match där Rickie Hyvärinen, Joppe Nothèn, och Daniel Ramsin var mest framträdande. Till matchen ikväll kommer förmodligen "bara" Rickie att deltaga av nämnda spelare. Joppe är sjuk och Ramsin lämnar förmodligen över till den mycket duktiga målvakten Mikael "läckan" Olsson. Kom på att jag kan rabbla upp hur många spelare som helst i C/T, det finns inga dåliga spelare i ett så bra lag. För att vinna mot C/T ikväll krävs det att vi gör en mycket bra match, så enkelt är det. Jag tror faktiskt att vi har bra chanser att ta oss vidare till en DM-Final, med rätt inställning och ett enormt slit kommer vi att stå som segrare ikväll. Det gäller att vara vaken på deras snabba spelvändningar, och deras långa bollar på en spets som drar mot mål direkt. Får vi koll på detta samtidigt som vi har fart och effektivitet i anfallsspelet så ska detta gå vägen tror jag.


Ska bli riktigt kul att möta många gamla lagkamrater ikväll, och det blir ännu roligare om vi vinner!


Hoppas att Niclas "virgin" Eriksson kan hålla sina nerver i styr nu när han äntligen får möta sina idoler i Caperio/Täby.


Ha det!!

Ovido - Quiz & Flashcards