Alla inlägg den 25 januari 2008

Av Andreas - 25 januari 2008 08:36

Igår var det träning. Vi hade en ganska lugn träning med en del avslutstävlingar och Powerplay. Lite två-mål hann vi även med, och för första gången var jag och Stefan Mörk i samma lag. Det visade sig vara ett lyckat drag och vi tog hem två-målet enkelt efter mål av bland annat Stefan.


På söndag väntar Finspång borta, ett lag som vi spelade ut efter noter i hemmamatchen, men ändå stod vi som förlorare efter full tid med 7-5. Finspång spelade en smart innebandy och hade ett riktigt bra försvar samt en duktig målvakt den gången. Nu kommer det återigen att bli en jämn match tror jag, men jag vet att vi är ett bättre lag än vad Finspång är och jag tycker definitivt att vi bör ta 3 poäng. Positivt till helgen är att vi får tillbaka forwarden Christian "isen" Isaksson och centern Magnus Larsson. Även backen Victor Gärdebrandt är klar för comeback i serien, och visade(2ass) mot Caperio/Täby i onsdags att han är ordentligt på gång! Så det mesta ser faktiskt väldigt positivt ut inför helgen.


Kan inte låta bli att kommentera ditt senaste svar Ola(Gaik) angående våran seger mot Caperio/Täby i DM, vilken du inte gav allt för mycket för, utan att ha varit på plats. Du var inte där och såg matchen och vet alltså inte(verkar det som) att C/T ställde i princip sitt bästa lag på banan. Maimon och Binge coachade laget för seger, det hade du sett om du var där. Självklart prioriterar C/T ett SM-slutspel före en DM-final, inget snack. Men jag, precis som du, har spelat i Råsunda och vet alltså att man siktar på att vinna allt man ställer upp i, och den filosofin har man haft i alla år. Och när jag spelade i Råsunda vann vi 3 DM guld, just för att det var något vi var ganska ensamma om att prioritera. Har pratat med flera i C/T efter matchen, och dom ville verkligen gå till final, var så säker! Av 10 matcher mot C/T kanske vi kan lyckas vinna en, precis som vi gjorde..... Frågan är om man vänder på det, undrar vad C/T prioriterar mest? En träningsmatch mot Gaik(C/T seger 5-2) eller en eventuell DM-final......Jag vet vad jag tror.....


Skitsamma, nu ska jag lägga ner pajkastningen, lycka till i helgen Ola och GAIK!


* Robin "hartassen" Avellan i vårat lag hade en lyckad dag igår.....Körde sönder framlycktan på sin bil i en vändplan igår. Och på väg till träningen skulle han tanka bilen och det slutade med att han glömde sitt tank-lock på bensinpumpen där han tankade....hoppas att det låg kvar där när du åkte förbi efter träningen igår? Robins nya smeknamn hartassen eller tassen kommer från en semester Robin hade. Han var på fylleresa och vaknade på morgonen och kunde inte röra sin hand. Han hade sovit på handen hela natten och därför konstaterade läkarna efter diverse besök att han hade fått hartass(handen hängde rakt ner). Det tog Robin 1 månad(!) att bli av med hartassen, och han missade alltså en hel del på försäsongsträningen. Undrar hur våran tränare Anders min såg ut när Robin ringde och meddelade att han inte kunde träna för att han hade fått hartass!?


* Ett av mina speltips satt redan igår, Sirius besegrade Storvreta/Vesta. Förmodligen blir det väl inga fler rätt. Om någon nu tänkt lira på Farsta(Ekdahl) så rekomenderar jag en liten summa, Farsta har tappat Christoffer Lindberg till Huddinge, och Jonas Wedne till Tullinge. Verkar vara viss obalans i truppen där nu..... Farsta kan mycket väl vinna mot Granlo till helgen, men det ser ändå ut som att det klassiska div 1 laget får börja om i div 2 nästa år.


* Smickrande att vara med på "The list" på Sjöstrands blogg! Man tackar! Jag kommer förmodligen att trilla ur densamma när fotbollssäsongen sätter igång på allvar, då kan jag lova att det kommer att komma sågningar av Kaffeknappens IF ;-)  Länk till Sjöstrands eminenta blogg finns här på höger sida i länksamlingen.


Nu ser jag fram mot helgen!!


Ha det bra så länge!!



Ovido - Quiz & Flashcards