Alla inlägg den 21 januari 2008

Av Andreas - 21 januari 2008 13:22

Fick ett mail av Rickie Hyvärinen..... Kolla in världens skönaste keyboard snubbe... följ honom noga i länken här.....http://www.youtube.com/watch?v=8gP4Ih58Yzg


Tänkte bara bjuda på ett skönt garv!


Hejdå hejdå!!

Av Andreas - 21 januari 2008 10:59

Så stod man som segrare i tipstävlingen mellan mig och Robin Avellan. Av 6 matcher prickade jag in 4 rätt och Robin "stortipparen" Avellan fick 2 rätt. Något jag är stolt över är att jag prickade in rätt slutresultat mellan Skoghall-Finspång, och att jag satte krysset mellan Älvsjö-Lillån. Jag har bättrat mig avsevärt vad det gäller tippandet den senaste helgen. Så nu utnämner jag mig själv till tipskung tills någon annan tar bort mig från tronen kommande helg..... Gästtippare kommande helg är inte klart ännu, om någon är sugen så är det bara att skriva till mig eller lämna kommentar här på bloggen. Annars väljer jag ut någon lämplig till kommande helg.


På Onsdag spelar vi semifinal i DM mot Caperio/Täby, Kl: 19.45 i Hässelbyhallen är det avslag!


Ikväll är det träning och det ska bli skönt att återigen tysta ner Stefan Mörk på två-målet. Dags att vi får lite fart på det offensiva spelet som inte alls var tillräckligt bra mot Karlstad i helgen.


Jag har haft lite känningar i mitt knäe sedan förra helgens match mot GAIK. Har nu fått tid hos idrottskliniken imorgon för att kolla upp det. Tror inte att det ska vara någon fara för mitt deltagande i matchen mot Caperio/Täby. Det är en match som jag verkligen inte vill missa!


Ha det bra!!

Ovido - Quiz & Flashcards